torsdag 18 februari 2010

-09

2009 var inte ett så dåligt år trots allt. Alla har väl motgångar. Men när man inte har nånting att göra när man börjar klockan 2 på en torsdag, så börjar man kolla igenom sin dator och upptäcker härliga sommarbilder som får en att tänka på att 2009 inte var så tokigt ändå.

Sommaren ute hos linneah var den bästa.
Då åkte alla problem bort och man bara levde. Ett ställe jag alltid skulle kunna vara på.
Att vara ute hos Sanne är inte heller alltför dåligt. Åka till Sanda och bada. Dryga med hennes pappa. Dryga med hennes bror. Ha volleybollmatch i hennes pool. Att bara steka så fort solen var framme.
Den berömda DareDay. Den dagen då alla hatade mig.
Klart man hade tid att fula sig framför kameran. Bättre bilder finns inte.
Sen drog man ju till Turkiet och blev brun. Ganska härligt att sitta uppe på ett berg och käka middag och se ut över hela staden. Låter det som något för oss linneah?
Klart man hade så stora håltimmar att dra hem till Oskar och göra något tidsfördriv. Den här dagen drog jag, Oskar, Isak och Kevin hem till Oskar för att snagga Isak. Tid för fotboll och vattenkrig fanns till också. Remember it so well..
"Chill" kvällarna hemma hos Anton. Vi säger inget mer än att de var rooooligt och man hade en del att snacka om efteråt. Något vi måste göra om igen.

Vissa fester 2009 var inte tokiga dom inte.

Men vad som gjorde mitt 2009 liiiite bättre var nog USA resan!


Inga kommentarer: